این فرایند شامل بهینهسازی فنی، تولید محتوای باکیفیت و ایجاد ارتباطات معتبر است تا وبسایت شما برای کاربران و موتورهای جستجو، جذاب و قابل فهم باشد.
چگونه وبسایت خود را برای الگوریتم های گوگل بهینه سازی کنیم؟
در این بخش یاد میگیریم که چطور با سئو فنی، رتبه وبسایت در موتورهای جستجو را بهتر کنیم. بهبود رتبه وبسایت به بعضی عوامل در سئو داخلی و سئو خارجی نیز مرتبط است.
اگر بازخوردی درباره این مطلب دارید یا پرسشی دارید که بدون پاسخ مانده است، آن را از طریق بخش نظرات مطرح کنید.
شناسایی و رفع مشکلات تکنیکال سایت نیازمند دانش فنی و دقت بالاست و اگر دست کاربلدش نباشه ممکنه با وجود صرف هزینههای زیاد برای لینکسازی، باز هم نتیجه چیزی نباشه که انتظارش رو داشتیم.
اما به طور کلی، میتوان گفت که هشت نکته زیر، ویژگیهای وبسایتهای بهینه شده از نظر فنی است.
با تحلیل رقبا و پیدا کردن نقاط قوت و ضعف آنها برای سایت خودتان استراتژی مناسبی پیاده کنید و رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو بهبود بخشید
در مورد سئو سایت نیز همین مورد وجود دارد. ۳ راه پیش روی شماست:
گوگل با کمک الگوریتم های متعدد ، ربات ها و کرالرهای خود و استفاده از لینک سازی داخلی و خارجی به درک صفحه میپردازد سپس بر اساس موارد زیر نتایح را به نمایش در میاورد :
علاوه بر این، امکان ارائه جزئیات محتوا و محصولات از این طریق برای شما فراهم میشود.
در قسمت ویدیوهایی قرار دادهام تا بهتر با سئو تکنیکال آشنا شوید. این ویدیوها مربوط به دوره رایگان و مقدماتی سئو است که به صورت رایگان در دسترس شماست.
ممکن است زمانی بخواهید بعضی رباتها، برای مثال رباتهای مخرب با هدف آسیب رساندن به محتوا یا ارسال اسپم در تالارهای گفتگو، به طور کلی وبسایت شما را کراول نکنند. گاهی اوقات نیز ممکن است بخواهید رباتهای موتورهای جستجو، محتوای خاصی را ایندکس نکنند، چراکه بودجه کراول شما محدود است و نمیخواهید آن را صرف دادههای کماهمیت بکنید.
به علاوه باید سیگنالهای مناسبی به خزندهها داده شود تا بهتر بتوانند صفحات وبسایت شما را پیدا کرده و آن را در مقایسه با رقبا، به جایگاه بهتری آموزش سئو تکنیکال سایت برسانند.
نکته مهم: این تنها بخشی از الگوریتمهای گوگل است و بسیاری از الگوریتمهای دیگر نیز وجود دارند.